2- اخراج مهاجران افغانستان3- سرنوشت اورانیوم غنیسازی شده ایران پس از حمله4- موافقت ترامپ با حمله مجدد به ایران5- پیام پوتین به تهران در مورد مذاکره هستهای و تکذیب آن6- کشتار فلسطینیها هنگام دریافت غذا7- تحریم روسیه توسط آمریکا8- پیامدهای حمله با تاسیسات هستهای ایران برای جهان9- انتقاد از دوگانگی اطلاعاتی آمریکا در رابطه با حمله به فردو10- رقایت اسرائیل و ترکیه11- افکار عمومی خاورمیانه مخالف عادیسازی روابط با اسرائیل Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
37:05
--------
37:05
فصل اول- دستکاری روانی در جنگ؛ رسانههای حامی اسرائیل چگونه واقعیت را تحریف میکنند؟
دستکاری روانی در جنگ؛ رسانههای حامی اسرائیل چگونه واقعیت را تحریف میکنند؟ یکی از مهمترین جبهههای هر جنگ، خاکریزهای همواره در معرض یورش ذهن و روان مردم هستند. اسرائیل در کنار پیشرفتهای تکنولوژیک و توانمندیهای سخت، در زمینه قدرت نرم و اثرگذاری بر مخاطبان خارجی نیز بسیار با برنامه و هدفمند اقدام کرده است.در این اپیزود با نگاهی به مفهوم دستکاری روانی (گسلایتینگ) و با توجه به سابقه تجاوز و تهاجم به فلسطین، تکنیکهای دستکاری روانی رسانههای حامی اسرائیل را معرفی و سعی میکنیم پاسخی به این پرسش کلیدی بدهیم که چرا مردم و دولتمردان بسیاری از نقاط دنیا، حامی اسرائیل هستند؟Sources:1- https://x.com/assalrad2- https://citationsneeded.libsyn.com/3- https://www.matthewreveles.com/blog/israel-project-global-language-dictionary-tactics-propaganda Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
56:07
--------
56:07
فصل ششم- مذاکرات ایران و آمریکا؛ گفتوگو با متخصصان روابط بینالملل
در این اپیزود با ذکر یک تاریخچه کوتاه از روابط ایران و آمریکا، با چهار نفر از متخصصان روابط بینالملل راجع به وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا گفتوگو کردیم و به این پرداختیم که چقدر میتوان به نتیجه مذاکرات خوشبین بود؟کارشناسان حاضر در اپیزودحیدرعلی مسعودی - استاد روابط بینالملل دانشگاه شهید بهشتیحمیدرضا عزیزی - پژوهشگر بنیاد سیاست آلمانمحسن شریعتینیا - استاد روابط بینالملل دانشگاه شهید بهشتیعلیرضا نوری - استاد روابط بینالملل دانشگاه شهید بهشتی Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
53:22
--------
53:22
فصل ششم- چرا کسی از بمب اتم استفاده نمیکند؛ تابوی هستهای
دلایل عدم استفاده از بمب اتم رو به طور کلی میتونیم در دو دسته دلایل مادی و غیرمادی توضیح بدهیم. در حقیقت این یک بحث داغ در میان پژوهشگران روابط بینالملل است.در این اپیزود سراغ مقاله خانم نینا تاننوالد رفتیم که انتقاداتی به نظریههای مادی و به طور مشخص نظریه بازدارندگی وارد میکنه و استدلالهای خودش در حمایت از دلایل هنجاری رو هم مطرح.طراح گرافیک:فاطمه رجب زادهمنبع:Tannenwald, N. (1999). The Nuclear Taboo: The United States and the Normative Basis of Nuclear Non-Use. International Organization, 53(3), 433–468. http://www.jstor.org/stable/2601286این مقاله بعدها تبدیل به کتاب شد:https://www.cambridge.org/us/universitypress/subjects/politics-international-relations/international-relations-and-international-organisations/nuclear-taboo-united-states-and-non-use-nuclear-weapons-1945?format=HB&isbn=9780521818865 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
52:42
--------
52:42
فصل ششم- چرا کسی از بمب اتم استفاده نمیکند؛ تاریخچه تسلیحات هستهای
سلامدر این اپیزود و چند تا اپیزود بعدی میخواهیم این سوال رو بررسی کنیم که چرا در دهههای گذشته کسی از سلاح اتم استفاده نکرده است؟این اپیزود یک مقدمه و تاریخچه برای اپیزودهای بعدی است که استدلالهای پژوهشگران روابط بینالملل و کنترل تسلیحات رو روایت میکنیم. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
در آنارشی از روابط بینالملل و سیاست خارجی حرف میزنیم؛ با تمرکز بر مقالهها و منابع معتبرInstagram | Telegram Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.